Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.
1..10
11..20
21..30
31..40
41..50
51..60
61..70
71..80
81..90
91..100
101..110
111..120
![]() 48
|
tinca - 2007. 11. 14. 16:46 |
|
|
Persze küldök mindent ami van nekem. De konkrétan milyen anyagra lenne szükséged?
Mert ha van már küldöm is!!!:) |
||
|
47
|
zitus4 - 2007. 11. 14. 15:32 |
|
|
Nagyon szívesen segítek!Remélem, hogy mostantól számíthatunk egymásra ilyen téren! Tehát ha van olyan anyagod,amit szívesen megosztanál velem, akkor azt légyszi küldd el az e-mail címemre!
Köszi! |
||
|
46
|
gabi.nagy - 2007. 11. 14. 12:42 |
|
|
Válasz erre (zitus4 - 2007. 11. 14. 06:25) :
köszönöm! az egyszervolt lapjánál szebbet én még nem láttam, nagyon bájos az az oldal! :))))
"A www.oki.hu -n lehet találni okos dolgokat. Verseket, mondókákat a tervezetekhez gyerek oldalakon szoktam keresni. www.egyszervolt.hu ; www.olvasnijo.hu Valamint ha regisztrálsz a www.varazsbetu.hu-ra akkor kérj hírlevelet, mert nagyon jó cikkeket küldenek. Közben pedig én is próbálom bővíteni a honlapomat! :)" |
||
|
45
|
gabi.nagy - 2007. 11. 14. 12:37 |
|
|
Válasz erre (tinca - 2007. 11. 14. 10:15) :
Tudom drága, azért köszöntem meg, mert nekem eszembe sem jutott ilyen lehetőség :)
"Köszönöm szépen a segítséget Zitus egyébként Gabi mi osztálytársak vagyunk!!!" |
||
![]() 44
|
tinca - 2007. 11. 14. 10:15 |
|
|
Köszönöm szépen a segítséget Zitus egyébként Gabi mi osztálytársak vagyunk!!!
|
||
![]() 43
|
vikerika - 2007. 11. 14. 08:23 |
|
|
Kedves kollégák!
Sokan írtatok a logopédusok és a gyógypedagógusok munkájának árnyoldalairól. Sajnálatosnak és elszomorítónak tartom, mennyi falba ütközik az ember munka közben. Nekem kedvezőbbek a tapasztalataim. Szerencsére olyan helyen dolgozom, ahol minden támogatást és segítséget megkapok a munkámhoz. Szerintem a jó iskolavezetés és egy egészségesen gondolkozó nevelőtestület a titka. Üdv: Évi |
||
|
42
|
zitus4 - 2007. 11. 14. 06:25 |
|
|
Válasz erre (gabi.nagy - 2007. 11. 13. 22:37) :
A www.oki.hu -n lehet találni okos dolgokat."Szia! Én is másodéves tanakos vagyok és megnéztem az oldalat, nagy segítség volt, köszönöm! Nem tudsz még véletlenül ilyen típusu oldalt, ahol tudnánk segítséget kapni a vizsgaanyagainkhoz? Igaz, most az óravázlat a legnagyobb gond. :)" Verseket, mondókákat a tervezetekhez gyerek oldalakon szoktam keresni. www.egyszervolt.hu ; www.olvasnijo.hu Valamint ha regisztrálsz a www.varazsbetu.hu-ra akkor kérj hírlevelet, mert nagyon jó cikkeket küldenek. Közben pedig én is próbálom bővíteni a honlapomat! :) |
||
|
41
|
gabi.nagy - 2007. 11. 13. 22:37 |
|
|
Válasz erre (zitus4 - 2007. 11. 13. 22:10) :
Szia!"A weboldal címem: zitus4.mlap.hu Az előbb lehagytam...! :)" Én is másodéves tanakos vagyok és megnéztem az oldalat, nagy segítség volt, köszönöm! Nem tudsz még véletlenül ilyen típusu oldalt, ahol tudnánk segítséget kapni a vizsgaanyagainkhoz? Igaz, most az óravázlat a legnagyobb gond. :) |
||
|
40
|
gabi.nagy - 2007. 11. 13. 22:33 |
|
|
Válasz erre (tinca - 2007. 11. 13. 21:00) :
Köszönjük Tinca a segítséget :)
"Kedves Hölgyeim Uraim és leendő Kollégák! Én másodéves hallgató vagyok gyógypedagógus szakon Győrben a fősulin. Feladatul kaptuk hogy készítsünk óravázlatot magyarból és valamilyen készségtárgyból TANAK-os gyerekekre vonatkoztatva. Csak mivel én még tanuló vagyok fogalmam sincs hogyan néz ki egy ilyen óravázlat. Nagy bajban vagyok mondta a tanárnő hogy kérjünk olyan pedagógustól aki tanít ilyen iskolában, csak sajnos nincs ilyen ismerősöm de még csak ilyen iskola sincs a környéken. A segíítséget előre is köszönöm: Révfy Bettina" |
||
|
39
|
zitus4 - 2007. 11. 13. 22:10 |
|
|
Válasz erre (tinca - 2007. 11. 13. 21:00) :
A weboldal címem: zitus4.mlap.hu"Kedves Hölgyeim Uraim és leendő Kollégák! Én másodéves hallgató vagyok gyógypedagógus szakon Győrben a fősulin. Feladatul kaptuk hogy készítsünk óravázlatot magyarból és valamilyen készségtárgyból TANAK-os gyerekekre vonatkoztatva. Csak mivel én még tanuló vagyok fogalmam sincs hogyan néz ki egy ilyen óravázlat. Nagy bajban vagyok mondta a tanárnő hogy kérjünk olyan pedagógustól aki tanít ilyen iskolában, csak sajnos nincs ilyen ismerősöm de még csak ilyen iskola sincs a környéken. A segíítséget előre is köszönöm: Révfy Bettina" Az előbb lehagytam...! :) |
||
Legfrissebb fórumtémák
Szakdolgozati segítség
Szakdolgozatommal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
Segítségkérés
Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.
Logopédus keresés Lausanne környékén
Kedves Olvasók!
Szeptembertől Lausanneba költözünk családommal. 6 éves fiamnak verbális memória és szerialitási problémái vannak. Ismer vki magyar logopédust Lausanne környékén? Köszönöm, Csilla
könyvkeresés
Szekszárdi Júlia:
Új utak és módok
Gyakorlatok a konfliktuskezelés tanításához és tanulásához
Dadogás gyógyítható?
Én is dadogós vagyok, és nagyon sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel!