Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.
1..10
11..20
21..30
31..40
41..50
51..60
61..70
71..80
81..90
91..100
101..110
111..120
![]() 78
|
Eruska - 2008. 03. 30. 21:24 |
|
|
Könyvet keresek: Gabnai Katalin:Drámajátékok (Helikon Kiadó:2005.)
Tud valaki segíteni abban, hogy hol kapható? Nagyon fontos lenne a tanulmányaimhoz. Előre is köszönöm a segítséget. Erika |
||
![]() 77
|
Nagy Marianna - 2008. 03. 27. 09:47 |
|
|
Válasz erre (mer1 - 2008. 02. 18. 18:43) :
Kedves Erika!"Kedves Kollegák! Érdeklődnék,hogy hol lehet Ayres, Frostig, GMP terápiát végezni, de más logopédiához illő tanfolyam is érdekelne. Vas megyében jó lenne, de máshová is elmennék.(Sindelar már megvan) Mozgásfejlesztés érdekelne legjobban! Köszönettel!Hermánné Merklin Erika" Ayres tanfolyamot tudok neked ajánlani. Június 25- 28. között indul egy 30 órás képzés Debrecenben. Érdeklődni: 06-30/590-21-85- ös számon Nagy Mariannánál. |
||
![]() 76
|
Szőllősi Istvánné - 2008. 03. 20. 22:07 |
|
|
Válasz erre (FEKETETIMI - 2008. 02. 14. 19:12) :
Kedves Timi!"Kedves Szakemberek! Fejlesztőpedagógus vagyok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben. Egy kedves barátnőm szülőként kért segítséget tőlem, mivel 7 éves súlyosan diszfáziás, autisztikus tüneteket produkáló, de normál IQ-val rendelkező kislányának nem talál megfelelő iskolát Budapesten. Szeretné, ha a kislány akár önkormányzati, akár alapítványi iskolában max. 10 fővel működő osztályba kerülne, ahol szakemberek megfelelő terápiákkal segítenék a kislány fejlődését. Sajnos a legtöbb iskolában, ahova felvennék a kislányt, az osztályok 18-20 fővel indulnak. Ha van ötletetek, esetleg tudtok olyan megfelelő iskoláról, ahol elsődleges szempontként a kislány személyiségének egészséges fejlődésére, valamint az életben való boldoguláshoz szükséges képességek, ismeretek megszerzésére koncentrálnak a szakemberek - kérlek segítsetek! Köszönettel, Fekete Timi" Bükkszentkereszten van ilyen iskola. Az iskola neve és címe: Bükki Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola és Óvoda 3557 Bükkszentkereszt Széchenyi út 2. |
||
![]() 75
|
776 - 2008. 03. 19. 16:31 |
|
|
Tisztelt fórumozók!
Sehol nem találom egy beszédjelenség megnevezését, esetleg leírását. A beszélő (20 éves nő) mássalhangzóra végződő szavak után (és csak ott) egy plusz schwa hangot ejt. Családjában, környezetében senkire nem jellemző ez, kivéve húgát, akire viszont valószínűleg ő ragasztotta rá. Próbálkozásai, hogy elhagyja ezt, sikertelenek voltak. Szeretné tudni (és én is), hogy a jelenséget hogyan nevezik, ill. hogy beszédhiba kategóriába soroljuk-e. (Véleményem szerint semmiképp, monodialektusnak kategorizálnám.) Köszönettel, és kíváncsian: Péter |
||
![]() 74
|
Gervay - 2008. 03. 10. 16:00 |
|
|
Tisztelt Olvasók!
Segítséget kérek: Keresem: Szálkáné Gyapay Márta: Gyakorlati retorika c. könyvét. Akinek megvan, és eladná, szívesen megvenném! Kérem írjon a segedfogalmazo@vipmail.hu címre. Köszönöm. B. Csaba |
||
![]() 73
|
Albert Irén - 2008. 03. 06. 20:52 |
|
|
Válasz erre (Jankóné Aranyosi Erika - 2008. 03. 05. 20:43) :
Kedves Erika!"Segítségkéréssel fordulok a logopédus kollégákhoz. Hallottam a Beszédigazító sorozatról, de nem tudom hogy tudnék hozzájutni. Tudtok nekem segíteni?Köszönettel:Erika" Én úgy tudom, még nem jelent meg a kötet, de talán hamarosan hallunk róla. Ircsi |
||
![]() 72
|
Jankóné Aranyosi Erika - 2008. 03. 05. 20:43 |
|
|
Segítségkéréssel fordulok a logopédus kollégákhoz. Hallottam a Beszédigazító sorozatról, de nem tudom hogy tudnék hozzájutni. Tudtok nekem segíteni?Köszönettel:Erika
|
||
![]() 71
|
márti - 2008. 02. 29. 20:40 |
|
|
Tisztelt Tanácsadó!
Idén végeztem a Bárczi Gusztáv Főiskolán logopédus szakos tanárként,a kollegám Szegeden végzett a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, mint tanulásban akadályozottak pedagógiájának szakos tanáraként.A kérdésem az lenne, hogy ő csinálhat-e diszlexia fejlesztést egy normál általános iskolában felsősöknek?Egyáltalán az ő munkakörük milyen területekre terjed ki?Köszönettel:Márti |
||
![]() 70
|
Nefretili - 2008. 02. 22. 12:57 |
|
|
Segítségkéréssel fordulok a fórum olvasóihoz.
Főiskolai hallgatóként Sopronban vagy környékén keresek szakmai gyakrolati helyet dadogás, hadarás, diszlexia prevenció terülteken dolgozó, vagy ezek egyikével foglalkozó logopédus mellett. A feltételek mindössze: 5 éves szakmai múlt, intézményi munkakör betöltése. Kérem jelentkezzen, aki vállalja, vagy tanácsot tud adni ebben a témakörben. Köszönettel: Nef. |
||
![]() 69
|
mer1 - 2008. 02. 18. 18:43 |
|
|
Kedves Kollegák!
Érdeklődnék,hogy hol lehet Ayres, Frostig, GMP terápiát végezni, de más logopédiához illő tanfolyam is érdekelne. Vas megyében jó lenne, de máshová is elmennék.(Sindelar már megvan) Mozgásfejlesztés érdekelne legjobban! Köszönettel!Hermánné Merklin Erika |
||
Legfrissebb fórumtémák
Szakdolgozati segítség
Szakdolgozatommal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
Segítségkérés
Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.
Logopédus keresés Lausanne környékén
Kedves Olvasók!
Szeptembertől Lausanneba költözünk családommal. 6 éves fiamnak verbális memória és szerialitási problémái vannak. Ismer vki magyar logopédust Lausanne környékén? Köszönöm, Csilla
könyvkeresés
Szekszárdi Júlia:
Új utak és módok
Gyakorlatok a konfliktuskezelés tanításához és tanulásához
Dadogás gyógyítható?
Én is dadogós vagyok, és nagyon sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel!