http://www.beszed.hu

Segítségkérés

Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.

Eddigi hozzászólások:

1..10 11..20 21..30 31..40 41..50 51..60 61..70 71..80 81..90 91..100 101..110 111..120

tothlilla18
118

tothlilla18 - 2011. 10. 05. 12:40

Kedves Logopédusok!
IV. éves ápoló szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán.
Szakdolgozatomban a tracheostomával élő betegek életminőségével foglalkozom.
Abban szeretném az Önök segítségét kérni, hogy amennyiben valamelyikőjük tart ezeknek a betegeknek foglalkozást, vagy tud esetleg arról, hogy ilyen csoport működik, kérem írja meg nekem annak pontos címét, helyét, idejét, vagy bármilyen elérhetőségét.

Segítségüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Tóth Lilla
tothlilla18@gmail.com
szeidl.eva
117

szeidl.eva - 2011. 09. 30. 13:15

Kedves Kollégák!

Utolsó éves hallgató vagyok a Bárczi logopédus szakán. Négy gyermekem közül a harmadik szájpadhasadékkal született. Részben miatta is kezdtem el a logopédia szakot. Szakdolgozatom a hasadékos gyermekek beszédproblémáinak megelőzésével és terápiájával foglalkozik. Ha esetleg van/volt a praxisotokban olyan hasadékos gyermek, akinek a szülei vállalnák a kérdőívem kitöltését, keressenek meg e-mail-ben: szeidl.eva@freemail.hu. Ti is írhattok erre a címre, szívesen fogadnám személyes tapasztalataitokat is a hasadékos gyermekek logopédiai ellátásáról!

Köszönettel:
Szeidl Éva

szjudit
116

szjudit - 2011. 03. 02. 19:14

Válasz erre (Madárka - 2011. 03. 01. 16:44) :
"Kedves Judit!
Javaslom, írj ebben a témában a logopedia@beszed.hu szakmai levelező listánkra! Bízom benne, hogy az ott található szakemberek tudnak neked segíteni!

Üdv,
Madárka"
Kedves Madárka!

Köszönöm az ötletet, ezt fogom tenni.

Üdv.: Sz Judit
Madárka
115

Madárka - 2011. 03. 01. 16:44

Válasz erre (heni.nagyne - 2011. 02. 17. 08:53) :
"

Sziasztok!
Gyógypedagógusok segítségét szeretném kérni! A szakdolgozatom témája: az etika és a gyógypedagógus kapcsolata. Egy 5 oldalas kérdőívet küldenék az email címetekre, melynek kitöltése természetesen névtelenül történne.
Segítségeteket előre is köszönöm! Henriett"
Kedves Judit!
Javaslom, írj ebben a témában a logopedia@beszed.hu szakmai levelező listánkra! Bízom benne, hogy az ott található szakemberek tudnak neked segíteni!

Üdv,
Madárka
szjudit
114

szjudit - 2011. 02. 28. 16:45

Kedves Kollégák!

Segítségeteket szeretném kérni. A szakvizsgára felkészítő továbbképzés utolsó félévét végzem és a szakdolgozatomat a gyakorlatvezetők szerepéről a logopédus-képzésben témában írom.
Kérdőíves felmérést végzek azon gyakorlatvezetők körében, akik gyakorlatra fogadnak vagy fogadtak logopédus hallgatókat. 21 kérdésből álló kérdőívet küldenék az e-mail címetekre, melynek kitöltése természetesen névtelenül történne.
Külön hálás lennék érte, ha esetleg tudtok további kollégákat, akik nincsenek a listán, de gyakorlatot vezetnek/tek, és elküldenétek nekik.

Segítségeteket és fáradozásotokat előre is köszönöm!

Szabó Judit
szjudit.log@gmail.com
heni.nagyne
113

heni.nagyne - 2011. 02. 17. 08:53

Sziasztok!
Gyógypedagógusok segítségét szeretném kérni! A szakdolgozatom témája: az etika és a gyógypedagógus kapcsolata. Egy 5 oldalas kérdőívet küldenék az email címetekre, melynek kitöltése természetesen névtelenül történne.
Segítségeteket előre is köszönöm! Henriett
sopeLo
112

sopeLo - 2011. 02. 04. 20:23

Kedves logopédus kollégák!

Van egy nagycsoportos kislány, akinél 2. éve nem sikerül kialakítani a t hangot. K-t ejt helyette makacsul (n, l, r hangjai megvannak), még a d-vel kínlódunk hasonlóképpen (-g). Annyi mindent megpróbáltam már, hogy most tőletek szeretnék valami használható ötletet kapni.
Mindenféle diff.-on túl vagyunk, ezek jól mennek neki. Hogyan tovább???
sopeLo
111

sopeLo - 2011. 02. 04. 20:22

Van egy nagycsoportos kislány, akinél 2. éve nem sikerül kialakítani a t hangot. K-t ejt helyette makacsul (n, l, r hangjai megvannak), még a d-vel kínlódunk hasonlóképpen (-g). Annyi mindent megpróbáltam már, hogy most tőletek szeretnék valami használható ötletet kapni.
sopeLo
110

sopeLo - 2011. 02. 04. 20:22

Bernadette
109

Bernadette - 2010. 06. 21. 16:45

Sziasztok!
Kezdő logopédusként kérdezném: kinek a feladata a logopédiai ellátás biztosítása? A Kt. szerint a megyei önkorm. köteles biztosítani. DE - mi van a "papíros" gyerekekkel, akiknek elő van írva X számú óra? Arra a fenntartó plusz normatívát kap, nem? - akkor az ő dolga?
És ha a kistérség átvállalja, akkor az övé? Ennek gondolom benne kell lenni a kistérségi szerződésben. Ha nincs, akkor ismét a megyénél vagyunk??????
Kérlek segítsetek, mert nálunk teljes a káosz ebben az ügyben, mindenki mutogat a másikra, a gyerekek pedig hónapokig nem kapnak fejlesztést - mert senkinek nincs rá pénze! Tudom, ez máshol is így van, de ELMÉLETILEG hogy működne?? Hol tudok ennek utána nézni???
Üdvözlettel: B.Bernadette
1..10 11..20 21..30 31..40 41..50 51..60 61..70 71..80 81..90 91..100 101..110 111..120

Rendezés a szerint sorrendben.
Lapon megjelenő hozzászólások száma:

Legfrissebb fórumtémák

Szakdolgozati segítség
Szakdolgozatommal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.

Segítségkérés
Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.

Logopédus keresés Lausanne környékén
Kedves Olvasók!
Szeptembertől Lausanneba költözünk családommal. 6 éves fiamnak verbális memória és szerialitási problémái vannak. Ismer vki magyar logopédust Lausanne környékén? Köszönöm, Csilla

könyvkeresés
Szekszárdi Júlia:
Új utak és módok
Gyakorlatok a konfliktuskezelés tanításához és tanulásához

Dadogás gyógyítható?
Én is dadogós vagyok, és nagyon sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel!

FÓRUM SZABÁLYZAT

↓ hirdetés ↓