Logoportálunkkal kapcsolatos funkcionális és technikai kérdések megvitatása céljából létrejött téma
1..10
11..20
![]() 14
|
judy - 2006. 07. 21. 22:01 |
|
|
Válasz erre (Albert Irén - 2006. 07. 21. 18:56) :
Kedves Irén!Köszönjük szépen mi is az elimerő szavakat! Igyekeztünk olyan portált létrehozni, ahol minél több minden megtalálható és tervezzük még hogy tovább bővítjük! További jó böngészést és "elmélyülést" kívánunk!:)Judit
"Kedves Edina, Judit és Balázs! Gratulálok a portálhoz! Ma találtam rá böngészés közben, de nem tudok betelni vele. Még nem tudtam benne elmélyülni igazán, csak kattingatok és ámulok, hogy mennyi mindent megtalálok itt. Mégegyszer gratulálok nektek! További jó munkát kívánok nektek! És köszönöm az oldalt!!!" |
||
![]() 13
|
Albert Irén - 2006. 07. 21. 18:56 |
|
|
Kedves Edina, Judit és Balázs!
Gratulálok a portálhoz! Ma találtam rá böngészés közben, de nem tudok betelni vele. Még nem tudtam benne elmélyülni igazán, csak kattingatok és ámulok, hogy mennyi mindent megtalálok itt. Mégegyszer gratulálok nektek! További jó munkát kívánok nektek! És köszönöm az oldalt!!! |
||
![]() 12
|
Andrea - 2006. 07. 20. 17:19 |
|
|
Sziasztok!
Nem tudom, hogy terveztek-e olyan linket, mely a logopédiával foglalkozó intézményeket foglalja össze (vagy nem néztem át figyelmesen az oldalt, és nem vettem észre, hogy van:), ha igen, akkor szeretném figyelmetekbe ajánlani honlapunkat (Székesfehérvári Beszédjavító Intézet). www.beszed-javito.hu Ha valakinek Fehérvár környékén szüksége lenne logopédiai ellátásra vagy tanácsadásra, akkor a szükséges infókat itt megtalálja....az oldalt folyamatosan fejlesztjük... |
||
![]() 11
|
Madárka - 2006. 07. 20. 11:03 |
|
|
Válasz erre (Andrea - 2006. 07. 19. 13:40) :
Kedves Andrea!"Kedves Judit, Balázs, Edina! Gratulálok a portálhoz!!!Nagyon igényes és jól használható! Andrea" Köszönjük szépen :) Szép napot! Edina |
||
![]() 10
|
Andrea - 2006. 07. 19. 13:40 |
|
|
Kedves Judit, Balázs, Edina!
Gratulálok a portálhoz!!!Nagyon igényes és jól használható! Andrea |
||
![]() 9
|
wagner - 2006. 07. 11. 10:42 |
|
|
sziasztok,
bíztatnék minenkit, hogy éljen az új téma nyitásának lehetőségével! A funkcionális és technikai kérdések megvitatására ebben a témában nyílik lehetőség, azonban ha más természetű kérdéskörben szeretnétek értekezni a többiekkel, akkor új témát kell nyitnotok A következő módon tudtok új témát nyitni: - A jobb oldali "Bejelentkezés" doboznál nevetek és jelszavatok megadásával beléptek - Ezután a szintén jobb oldalon lévő [Új téma nyitása] nevű linkre kattintotok - Itt meg kell adnotok a létrehozandó új téma címét (Az új fórum neve) - Alatta pedig - a félreértések elkerülése végett -, egy rövid és tömör mondatban a téma leírását - Majd írjátok be első hozzászólásotokat, ami a témaindítója és egyben figyelemfelkeltője lesz a topiknak, vagyis az általatok indított témakörnek. Ezután már csak egy dolgotok lesz: lehetőséged szerint rendszeresen ránézni a fórumra, hogy érkezett-e hozzászólás. |
||
![]() 8
|
Róbert - 2006. 07. 10. 08:22 |
|
|
Válasz erre (Róbert - 2006. 07. 08. 09:33) :
Szia Edina.Kérlek ha tudsz akkor ajánlj nekem egy szakembert.email címem:get@freemail.hu Előre is köszönöm,Robi.
"Sziasztok,Robi vagyok.Azt szeretném meg kérdezni hogy mit tudtok a beszédjavitó gyógyszerről amit az amerikaiak találtak fel.Nagyon érdekel.A fókuszban volt szó róla a múltkor.Kicsit beszédhibás vagyok.És hogy mikor lehet majd kapni." |
||
![]() 7
|
Madárka - 2006. 07. 09. 21:46 |
|
|
Válasz erre (enikő - 2006. 07. 06. 07:56) :
Kedves Enikő!"Kedves Judit,Edina,Balázs! Örülök, hogy sikerült beindítani a portált,jó kezdeményezés és biztos hogy hasznára válik minden szakembernek, szülőnek, érdeklődőnek:-)! Sok sikert!! Enikő" Mindhármunk nevében köszönöm a kedves és elismerő szavakat. Üdv, Edina |
||
![]() 6
|
Madárka - 2006. 07. 09. 21:44 |
|
|
Válasz erre (Róbert - 2006. 07. 08. 09:33) :
Kedves Robi!"Sziasztok,Robi vagyok.Azt szeretném meg kérdezni hogy mit tudtok a beszédjavitó gyógyszerről amit az amerikaiak találtak fel.Nagyon érdekel.A fókuszban volt szó róla a múltkor.Kicsit beszédhibás vagyok.És hogy mikor lehet majd kapni." A dadogás elleni gyógyszerről nekünk is csak annyi tudásunk és információnk van,ami a médiákból eddig kiderült. A Lapozgató rovatunkban olvashatsz még erről a szerről egy rövid cikket, illetve néhány külföldi linket is megjelölök neked, ha szeretnéd magad jobban beleásni a témába: ugrás a hivatkozásra ugrás a hivatkozásra ugrás a hivatkozásra ugrás a hivatkozásra ugrás a hivatkozásra Eddigi ismereteink szerint a dadogást a logopédiai illetve pszichológiai terápiákkal eredményesen lehet kezelni. Ha érdekel, privát levélben szívesen ajánlunk neked szakembert, illetve intézményt, ahol megfelelő terápiával orvosolni tudják a problémádat.Lenne még egy javaslatom... Bátorítanálak, hogy indítsd útjára ezt a témát egy új fórum keretében itt a weblapunkon. Így kialakulhat egy jó kis párbeszéd erről a témáról a fórumozók között. Új témát a következőképpen tudsz nyitni: Fórumban, a Fórum szabályzat alatt találod az "Új téma nyitása" című gombot, arra rákattintasz, és meg tudod adni a fórum nevét,rövid leírását is, majd a hozzászólásodat. Bízom benne, hogy a segítségedre lehettünk. Üdv, Edina |
||
![]() 5
|
Róbert - 2006. 07. 08. 09:33 |
|
|
Sziasztok,Robi vagyok.Azt szeretném meg kérdezni hogy mit tudtok a beszédjavitó gyógyszerről amit az amerikaiak találtak fel.Nagyon érdekel.A fókuszban volt szó róla a múltkor.Kicsit beszédhibás vagyok.És hogy mikor lehet majd kapni.
|
||
Legfrissebb fórumtémák
Szakdolgozati segítség
Szakdolgozatommal kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
Segítségkérés
Segítségkérés más logopédusoktól bármivel kapcsolatban.
Logopédus keresés Lausanne környékén
Kedves Olvasók!
Szeptembertől Lausanneba költözünk családommal. 6 éves fiamnak verbális memória és szerialitási problémái vannak. Ismer vki magyar logopédust Lausanne környékén? Köszönöm, Csilla
könyvkeresés
Szekszárdi Júlia:
Új utak és módok
Gyakorlatok a konfliktuskezelés tanításához és tanulásához
Dadogás gyógyítható?
Én is dadogós vagyok, és nagyon sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel!